Keisčiausios milijono vertos idėjos

1. Akmeninis augintinis. Vyrukas vardu Gary Dahl sugebėjo parduoti krūvas akmenėlių ir vos per keletą mėnesių tapti milijonieriumi. Gary (toliau vadinsiu jį Gariu) nusprendė pardavinėti į šieno kupetą įsodintą akmenėlį po $3.95 ir nuo kiekvieno pardavimo uždirbdavo maždaug po $3. Žinoma, jog per pirmus šešis mėnesius Gario iniciatyva uždirbo apie $15.000.000. Tai reiškia, jog akmenėlių buvo parduota… Tuoj išsitrauksiu skaičiuotuvą… Uhm, maždaug 5 milijonus? Ką gi, belika tik nulenkt žemai galvą ir pagūglinti, kur galėčiau pats tokį įsigyti.

2. Geltonų šypsenėlių veidukai. Tikiuosi žinote, apie ką kalbu? Būna kartais tokie plastmasiniai maišeliai arba įvairaus kirpimo marškinėliai, ant kurių pavaizduotas geltonas išsišiepęs veidukas. Juk tikrai tokių būna – man nesisapnuoja, tiesa? Žodžiu, pasirodo, kad linksmosios šypsenėles yra patentuotas produktas ir jų patentas priklauso amerikiečiams Bernard ir Murray Spain. Iš 1970-aisiais gimusios gana absurdiškos idėjos bendrai uždirbta jau gerokai virš 500 milijonų JAV dolerių.

3. iFart išmanioji programėlė. Ši istorija primena kaip vieną iš tų absurdiškų nutikimų, kurie dedasi daugelio galvose po trečios paros “pjankės“. Nežinau, ką paauglystėje vartojo Joel Comm, bet vieną dieną jam šovė mintis sukurti bezdančią programėlę ir parduoti ją po $0.99 už vienetą. Žinoma, ilgai nelaukęs jis ėmėsi savo genialiosios idėjos įgyvendinimo ir… Tapo milijonieriumi. Tiesa, milijonieriumi jis netapo, bet 400 tūkstančių “žalių“ vis tik sugebėjo uždirbti. Įdomu, ko sugebėtume pasiekti, jei kiekvienas su tokiu pat įkarščiu aukotume labdarai kaip kad perkame iFart? 🙂 Geros, malonios ir prasmingos Jums dienos!

Pažymėta: , , , , , ,

Parašykite komentarą